esmaspäev, 8. september 2008

Kui mu k6rvad mind ei petnud...

Kui ma täna hommikul tööle läksin, tuli mulle vastu väike poiss oma emaga. Kui mu k6rvad mind ei petnud, küsis poiss minust möödudes emalt:
"Kas see oli nunn, vä?"


7 kommentaari:

Tasneem ütles ...

Nojah, loodame, et lapse ema siiski seletab lapsele seda asja. Samas olen kuulnud, et hijabi kandvad naised on saanud osaks palju negatiivseid arvamusi. Ise töö juures ja tänaval ei kanna. Lihtsalt kardan. Niipea, kui islami riiki lähen, kannan loomulikult. Kas keegi oskab jagada oma kogemusi pearäti kandmise kohta?

Anonüümne ütles ...

Mida sa kardad, migro?:)
Ole tugev ja uhke oma usu üle. Allah ju näeb meid kõikjal, mitte ainult islami riigis. Ehk see võib test olla Allahilt, testimaks sind kui väga sa kardad Teda ...

Tasneem ütles ...

jah, võibolla tõesti. Aga hetkel ei ole selleks veel valmis, et mind tänaval sõimama hakatakse ja näpuga näitama. Eilsest netikommentaatorite kogemusest olen üsna häiritud (eestisse mossee ehitamise palve artikkel). Ilmselt peale Egiptuses käimist olen endale ka mõned teistsugused hijabid muretsenud ja siis püüan alustada korralikult hijabi kandmist. Aga tänud julgustamast :) Ja ega siis tõesti ei saa karta rohkem neid mõtlematuid eesti noori, kui Allahit ennast.

Asma ütles ...

Ma lisaks oma kogemustest, et mind ei ole veel kunagi räti t6ttu solvatud v6i rünnatud. Ehkki seda pidavat vahel ka siin Saksamaal ette tulema.
V66ristust on märgata ja vahel ka jahedust.
Bussis-trammis-rongis saan enamasti üksi istme peal laiutada - keegi ei söanda k6rvale istuda.
Igal juhul funktsioneerib rätt meessoost tülitajate vastu 99,99 %-lise kindlusega. (Kahel korral on just räti t6ttu tuldud küsima, et olen ma äkki veel vallaline ja saadaval.)

Anonüümne ütles ...

Mulle pole kordagi keegi midagi halvasti tanaval ytlenud....sa kardad ilma asjata.

Niimoodi on eesti inimesed k6rgemal sinule kui Allah ja see on juba shirk.

Karda ainult Allahd:)

j6udu!

Anonüümne ütles ...

uhke olla oma usu yle?? See viib vaid eksiteele.. islam ja uhkus ei kai kokku. moslem olgu alandlik ja tanulik selle yle et Jumal on teda juhatanud.
Uhkus - negatiivne omadus, saatana poolt meisse sisendatud..

57:23 ...God does not like those who are boastful, proud.

Alandlikkus - positiivne omadus, kuulub moslemiksolemise juurde ja moodustab kena yhisosa tanulikkusega :)

2:185 ....glorify God because He has guided you, that you may be thankful.
31:19 "Be humble in how you walk...

Anonüümne ütles ...

Uhkusel ja uhkusel on vahe, samuti nagu ka näiteks kadedusel ja kadedusel.:)