esmaspäev, 6. oktoober 2008

Üks test ja läbikukkumine


Tahan teile jutustada ühest armetust läbikukkumisest. Ma ise õppisin sellest väga palju ja loodan tõepoolest, et teist korda mul enam sama ei juhtu.
Eks mul ole veidi häbi ka teile oma n
õrkusest jutustada, aga teen seda siiski, lootuses, et äkki mõtlete sarnase testi ees seistes minu läbikukkumisele ja siis teile sama ei juhtu. :)


Plaanin lähiajal Eestisse käima tulla, piletid said juba kuu aja eest broneeritud. Nüüd, päev pärast Aidi saabus minu meiliboksi teade lennufirmalt, et minu ühe otsa lend on tühistatud. Hopla!!!


Ja mida siis moslem tegi? Oli kannatlik ja ütles ALHAMDULILLAH?

No way! Moslem oli natuke aega vihane, et asenduslendu ei pakutud. Moslem oli natuke aega õnnetu, et nüüd ei õnnestu kindlasti enam sama soodsa hinnaga piletit saada, kui kuu aega tagasi.

Moslemil oli meeles küll, et peab ALHAMDULILLAH ütlema ja ta mõtles ka, et kohe ütleb, aga ütles alles 10 minutit peale meili avamist, ühesõnaga peale seda, kui oli 10 minutit lennufirmat kirunud.


Seejärel hakkas moslem endale asenduslendu otsima ja kujutage ette, leidis poole tunni jooksul lennu, mis on palju mugavam ja kõigest 10 € kallim!


Ja vot selle peale jõudis moslemile pärale, et ta oli kannatlikkusetestis armetult läbi kukkunud!

Buu!!!

:)


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kena reisi sulle, inshaAllah.:)

Anonüümne ütles ...

Mashaallah, sa pead m6tlema, et akki oleks sinuga midagi juhtunud, kui oleksid selle varasema reisi v6tnud, ja siis tuleb alhamdullilah kiiresti:) paasesid millestki halvast!!:)

Anonüümne ütles ...

See ei olnud läbikukkumine, vaid õppetund ja meeldetuletus. Edukas pealegi :) Midagi mida tulevikus meeles pidada ja millest juhinduda. Jumala usaldamine kõiges on võtmeks, mis aga meelest ära tikub minema kui igapäevaelu liiga tõsiselt võtta ja ära unustada et meie maine elu on vaid illusioon :) Inimesed ikka eksivad, eksimatu pole meist keegi. Kes võtab õppust ja kes mitte, see määrab ära meie edukuse.
Jumal õnnistusi ja rahu soovides!